Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru colaborari sau intrebari. Ne puteti contacta pe email sau la numarul de mai jos:
+40 721 252 928

Manager General: Cristian Enache
Constanta

Suntem prezenti si pe Facebook

Ne puteti urmari si pe Facebook, acolo unde publicam imagini de la diferite lucrari. Multumim!

Top

Despre noi

 Povestea noastră

Salamander Scaffolders a fost înființată în 2016, fiind reprezentată de o echipă de technicieni specializați în montare schele modulare, Layer, Cuplock ce au o vasta experienta in acest domeniu. Ne-am început activitatea în cadrul rafinăriilor de petrol și gaze din jurul orașului nostru natal Constanta . La început, echipa a fost alcatuită din 10 persoane , dupa investitii constante in dezvoltare, deținem aproximativ 40 de schelari autorizati. Suntem încă o companie mică, însă în continuă creștere si cu proiecte importante in derulare.

În siguranță

Siguranta este foarte importanta pentru noi. De la angajați, clienți și comunitățile în care lucrăm pana la integritatea bunurilor și a instalațiilor, menținem siguranța și suntem atenti la orice detaliu astfel incat totul sa se desfasoare in conditii perfecte.

Suntem competenți si profesionisti

Toti angajatii nostri sunt instruiți cu privire la standardele industriale si atent selectionati. Dispunem atat de serviciu intern ssm cat si extern, precum si 2 clinici private pentru verificare periodica a sanatatii .

Raport calitate-pret bine echilibrat.

Fara sa facem compromis de la calitate, oferim servicii la un pret bun.

Avem grija de mediu 

Ne implicam in diferite proiecte si lucram in vederea protejarii mediului.

proiect cu schele
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanHebrewRomanianUkrainian