Despre noi

Povestea noastră

Povestea noastră începe în anul 2015, când am intrat în discuții cu HÜNNEBECK, contractorul general al lucrărilor de schelă, izolație, vopsitorie-șablare de pe paltformă petrolieră KAZMUNAYGAS (Rompetrol).

În urma discuțiilor am semnat un contract pe 1 an de zile, având la dispoziție 14 zile pentru a începe munca, deoarece începea o revizie la Rafinărie, aceasta fiind cea mai mare revizie de la înființarea combinatului, urmând să se desfășoare pe o perioada de 4 luni.

Am format o echipă de 10 muncitori și am început lucrările de montare-demontare schele. La aproximativ 1 lună de la începerea contractului, datorită experienței și seriozității, am fost anunțați să mărim numărul de personal și să furnizăm, dacă avem, și izolatori industriali.

După 6 săptămâni am ajuns la un efectiv de 45 de muncitori cu specializări în schelă, izolație și șablare. Am dus la bun sfârșit acest proiect, am oprit doar 10 persoane pentru lucrări de mentenanță, și am început alt proiect în Combinatul Chimic Azomureș. Aici am fost pentru o perioadă de circa 6 luni de zile.

În creștere

Certificări ISO

Fiind nevoiți să căutăm noi contracte, deoarece HÜNNEBECK nu ne putea oferi continuitate de lucrări pe tot parcursul anului, ne-am depus CV-ul ca și companie la ROHRER SERVICII INDUSTRIALE la începutul anului 2016.

Am fost acceptați, și am început o nouă etapă a ascendenței noastre ca și companie. Am fost nevoiți să ne certificam ISO deoarece urma să lucrăm pe platforma OMV PETROM.

Aici regulile erau cu totul noi și mult mai riguroase, începând de la echipamentul personalului, care trebuia sa fie conform până la documentele și dosarele pe care trebuia să le facem pe partea de safety.

Evoluția noastră în afaceri

Investiții

Am angajat o firmă externă de protecție în munca specializată, timp în care am trimis 2 lucrători ai companiei noastre la cursuri de specializare pentru siguranța și protecție în muncă.

În noul contract am fost nevoiți să investim în Autoutilitare, Mașini de ridicat (motostivuitoare telescopice), cât și în microbuze pentru angajați.

Din 2016 până în prezent am furnizat personal doar companiei ROHRER deoarece am avut o continuitate în muncă pe tot parcursul celor 3 ani.

Am crescut societatea noastră de la o cifră de afaceri de 150.000EURO în 2016 la o cifră de 1.100.000EURO în 2018.

În prezent avem toate acreditările, ISO9001, ISO14001, ISO18001, Vca1star, nen4400-2; avem contracte de colaborare cu firme din țară și din străinătate pentru calificarea personalului și pentru a ne ridica la standardele din străinătate.

0
Proiecte internaționale
0
Companii partenere
0
m3schelă montați
0
Tipuri de schele

Ne dezvoltăm echipa continuu

  • specialiști montare/ demontare schele
  • personal necalificat pentru instruire
  • munca pe termen lung
  • transport asigurat
  • salarii atractive